17 Ağustos 2014 Pazar

Computer Productivity Enhancer 5

Computer Productivity Enhancer

 5.1.0.0


Computer Productivity Enhancer eğer bnilgisayarınızın performansından şikayetçiyseniz size bilgisayar hızlandırmakonusunda yardım olacak ve birçok ek kullanışlı özellik sunacak birsistem optimizasyonu yazılımıdır.
Bilgisayarlarımızı kullanırken birçok farklı program ve dosya yükleyebiliyoruz. Bu programlar kullanım sırasında ve kaldırıldıktan sonra gerilerinde çöp dosyalar bırakabilmekteler. Bu çöp dosyalar zamanla birikerek sabit diskinizin performansını düşürmekte. Computer Productivity Enhancer'ın sahip olduğu gereksiz dosya temizleme aracını kullanarak bu dosyaları kolayca silebilir ve disk performansınızı artırabilirsiniz.
Computer Productivity Enhancer bilgisayarınızın çalışması sırasında yanlış RAM kullanımı nedeniyle düşen performansı da artırabiliyor. Computer Productivity Enhancer'ın RAM Güçlendirici özelliği belleğinizi temizlemektedir ve uygulamaların daha rahat çalışmasını sağlamaktadır.
Computer Productivity Enhancer'ı kişisel güvenliğinizi koruma amacıyla da kullanabilirsiniz. Computer Productivity Enhancer'da yer alan klasör kilitleme aracı ile klasörlerinizi şifreleyebilir ve izinsiz erişimleri engelleyebilirsiniz.
Computer Productivity Enhancer'ın sahip olduğu ip yenileme özelliği ile ip adresinizi güncelleyebilir, web engelleyici aracılıyla web filtreleme işlemini gerçekleştirerek erişilmesini istemediğiniz sitelere erişimi engelleyebilirsiniz. Computer Productivity Enhancer bütün bu özelliklerin yanında kötü amaçlı dosya tarama özelliğiyle size bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyaların zararlı ya da zararsız olup olmadığını söyleyebiliyor.







İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder